Huawei Nova 2 se afișează în noi materiale promoționale; telefonul va fi lansat pe 26 mai

1.695 ori
<b>Huawei Nova 2 se afișează în noi materiale promoționale; telefonul va fi lansat pe 26 mai</b>O mini avalanșă de leak-uri asociată lui Huawei Nova 2 a pornit de câteva zile și am văzut materiale promoționale, certificări și totodată confimarea a două versiuni. Avem în primul rând modelul standard de 5.2 inch și în plan secund varianta phablet ce

Spre sfârșitul acestei luni, mai precis pe data de 26 mai va debuta oficial și smartphone-ul Huawei Nova 2, terminal adus pe piață la nici un an de la anunțul predecesorului. Am tot văzut în ultimele zile materiale promoționale cu noul telefon și am aflat că acesta va fi disponibil în numeroase variante de culoare, nuanțe printre care se va număra și acel verde Greenery pe care Huawei P10 îl inaugura în februarie.

Huawei Nova 2

Descoperim acum încă un poster oficial pentru handset-ul de față și avem un crop de calitate superioară ce ne oferă o privire mai detaliată asupra design-ului adoptat aici. Se remarcă acele benzi din plastic pentru antene care ne amintesc de iPhone 7 și desigur camera foto duală de pe spate însoțită de bliț LED.

Huawei Nova 2

Și aici vom avea parte de corpuri complet metalice precum avem în cazul lui Huawei P10 și P10 Plus, dar scanner-ul de amprente se va afla pe spate. Ne așteptăm și la un panou frontal acoperit de sticlă 2.5D și la prezența sistemului de operare Android Nougat din fabrică. Deși nu vom avea parte de optică Leica aici, camera duală va oferi funcții de tip bokeh și probabil zoom optic 2x.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×