HP gata să Împartă webOS și cu alte companii "speciale"

1.317 ori
<b>HP gata să Împartă webOS și cu alte companii "speciale"</b>WebOs nu este destinat să rămână doar în portofoliul HP, compania manifestându-și recent dispoziția de a lucra cu parteneri la implementarea acestui OS și pe alte platforme hardware. Totuși există o condiție: companiile ce vor adopta webOS...

WebOs nu este destinat să rămână doar în portofoliul HP, compania manifestându-și recent dispoziția de a lucra cu parteneri la implementarea acestui OS și pe alte platforme hardware. Totuși există o condiție: companiile ce vor adopta webOS trebuie să fie... "speciale".

Vestea vine de la Jon Rubinstein, senior vicepreședinte HP, care a vorbit în cadrul conferinței Qualcomm Uplinq. HP a cumpărat Palm anul trecut pentru o sumă de peste 1 miliard de dolari, insistând pe inovațiile din domeniul software ale acestei companii. Accentul s-a pus în special pe webOS, care a ajuns pe cele mai noi produse HP: tableta TouchPad și telefoanele Veer și Pre 3.

Ei bine, Rubinstein este gata să accepte și alte companii care să producă terminale webOS, dar doar dacă acestea nu au un portofoliu foarte mare de produse bazate pe alt OS. Astfel, webOS ar deveni sistemul principal de operare al noului partener, care ar ajuta la dezvoltarea ecosistemului sau software.

Nu putem decât să presupunem că partnerii vor veni din est, deoarece în vest Android este la putere, împreună cu Windows Phone și iOS (pentru Apple doar).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×