HTC Sensation, senzația dual core scoasă din cutie și gata să concureze cu Galaxy S II (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 4.332 ori
<b>HTC Sensation, senzația dual core scoasă din cutie și gata să concureze cu Galaxy S II (Video)</b>Disponibil de azi în oferta evoMAG.ro, HTC Sensation va avea un duel cu alt model dual core de 1.2GHz de-a lungul acestei veri: Samsung Galaxy S II. Ei bine, Mobilissimo.ro are plăcerea să vă prezinte în premieră unboxingul lui Sensation. &nbsp; Din...

Disponibil de azi în oferta evoMAG.ro, HTC Sensation va avea un duel cu alt model dual core de 1.2GHz de-a lungul acestei veri: Samsung Galaxy S II. Ei bine, Mobilissimo.ro are plăcerea să vă prezinte în premieră unboxingul lui Sensation.

Din cutia neagră și elegantă a acestui model HTC se ivește smartphone-ul cu al său ecran qHD de 4.3 inchi și camera de 8 megapixeli. Designul unibody ascunde totuși un secret: o modalitate inedită de deschidere a carcasei pentru a accesa bateria, care pentru o secundă ne-a făcut să credem că vom înlătura de fapt ecranul și nu carcasa-spate.

Ei bine, carcasa care protejează bateria este mai degrabă o carapace care învelește componentele vitale ale telefonului, pentru a le proteja. Cutia lui HTC Sensation include clasicele accesorii: încărcător, headset, cablu microUSB și manualul. Telefonul se afla la Mobilissimo.ro pentru o ședere de 2 zile deci așteptați-vă la un preview detaliat în următoarele zile.

Mobilissimo.ro are plăcerea să vă prezinte În premieră unboxingul lui Sensation

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×