HTC Sensation, senzația dual core scoasă din cutie și gata să concureze cu Galaxy S II (Video)

4.357 ori
<b>HTC Sensation, senzația dual core scoasă din cutie și gata să concureze cu Galaxy S II (Video)</b>Disponibil de azi în oferta evoMAG.ro, HTC Sensation va avea un duel cu alt model dual core de 1.2GHz de-a lungul acestei veri: Samsung Galaxy S II. Ei bine, Mobilissimo.ro are plăcerea să vă prezinte în premieră unboxingul lui Sensation. &nbsp; Din...

Disponibil de azi în oferta evoMAG.ro, HTC Sensation va avea un duel cu alt model dual core de 1.2GHz de-a lungul acestei veri: Samsung Galaxy S II. Ei bine, Mobilissimo.ro are plăcerea să vă prezinte în premieră unboxingul lui Sensation.

Din cutia neagră și elegantă a acestui model HTC se ivește smartphone-ul cu al său ecran qHD de 4.3 inchi și camera de 8 megapixeli. Designul unibody ascunde totuși un secret: o modalitate inedită de deschidere a carcasei pentru a accesa bateria, care pentru o secundă ne-a făcut să credem că vom înlătura de fapt ecranul și nu carcasa-spate.

Ei bine, carcasa care protejează bateria este mai degrabă o carapace care învelește componentele vitale ale telefonului, pentru a le proteja. Cutia lui HTC Sensation include clasicele accesorii: încărcător, headset, cablu microUSB și manualul. Telefonul se afla la Mobilissimo.ro pentru o ședere de 2 zile deci așteptați-vă la un preview detaliat în următoarele zile.

Mobilissimo.ro are plăcerea să vă prezinte În premieră unboxingul lui Sensation

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×