HP nu se lasă și pregătește un smartphone cu Android, detalii dintr-un test de benchmark

Autor:  | Publicat în:  HP 1.089 ori
<b>HP nu se lasă și pregătește un smartphone cu Android, detalii dintr-un test de benchmark</b>HP a achiziționat Palm în urmă cu ceva timp, dar nu au reușit să dezvolte acest sistem de operare. Au renunțat la el după ce tableta HP Touchpad nu s-a bucurat de succes la publicul american și stocurile s-au epuizat după ce a fost pusă la un...

HP a achiziționat Palm în urmă cu ceva timp, dar nu au reușit să dezvolte acest sistem de operare. Au renunțat la el după ce tableta HP Touchpad nu s-a bucurat de succes la publicul american și stocurile s-au epuizat după ce a fost pusă la un preț de nimic.

Ambițiile lor sunt mari și doresc să aducă un smartphone sub sigla HP. webOS a pierdut echipa care l-a dezvoltat la Palm. Meg Whitman ce ocupă funcția de CEO a HP a declarat de curând că au în plan să dezvolte un telefon inteligent care să continuie linia lor de all-in-one desktop, notebook-uri, ultrabook, tablete. Acesta ar urma să fie targetat pentru piețele emergente. S-a specificat că nu se grăbesc în a-l lansa și-și doresc să aibe impact pozitiv în piață, să nu retrăiască experiența de la tableta Touchpad.

Nu au fost oferite prea multe informații. Nici măcar nu s-a spus dacă va fi un telefon cu webOS, Android sau Windows Phone. între timp a apărut pe web un smartphone denumit HP Bender într-un test de benchmark. Acesta ar consfinți că HP a ales Android pe post de sistem de operare pentru telefoanele sale, dar nu avem nicio declarație oficială și vorbim de o informație neverificată preluată de blogurile de tehnologie de afară.

HP nu se lasă și pregătește un smartphone cu Android, detalii dintr-un test de benchmark

HP Bender s-ar baza pe un procesor Qualcomm Snapdragon S4 de tip dual-core la 1.5 GHz, Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, rezoluție 1366x720 pixeli. Vom afla mai multe detalii în viitorul apropiat, clar este că HP pregătește un smartphone și debutul său va fi în 2012 - 2013.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×