LG Optimus L9 aprobat de FCC, gata de lansare; Vine la Vodafone cu preț de 340 de euro la liber!

Autor:  | Publicat în:  LG 5.657 ori
<b>LG Optimus L9 aprobat de FCC, gata de lansare; Vine la Vodafone cu preț de 340 de euro la liber!</b>Seria LG Optimus L e deja destul de cunoscută în România, după ce v-am prezentat-o de la MWC 2012 și după a primit multă expunere prin reclamele de la TV. Ei bine, acum seriei i se alătura un nou model, Optimus L9, care a fost prezentat la IFA...

Seria LG Optimus L e deja destul de cunoscută în România, după ce v-am prezentat-o de la MWC 2012 și după a primit multă expunere prin reclamele de la TV. Ei bine, acum seriei i se alătura un nou model, Optimus L9, care a fost prezentat la IFA 2012 împreună cu Optimus G. în fine, o privire rapidă asupra dotărilor lui L9 vă va face să vă dați seama că acest model poate fi interpretat drept un Optimus L7 mai puternic sau un Optimus 4X HD mai slab dotat.

De remarcat și faptul că deși se păstrează linia de design a telefoanelor LG din 2012, în mod inexplicabil acest model are buton Home fizic. Optimus L9 sosește cu un ecran IPS de 4.7 inch HD, o ofertă foarte bună la cei 340 de euro confirmați de Vodafone drept preț pentru piața europeană. E vorba aici despre prețul fără abonament, iar cel cu abonament ajunge la 50 de euro. Terminalul oferă și un procesor dual core de 1 GHz, 1 GB RAM, 4 GB memorie intenra, o cameră de 5 megapixeli și o baterie de 2150 mAh, aceeași ca pe Optimus 4X HD, dacă nu mă înșel.

Handsetul vine și cu aplicația QTranslator, care include tehnologie de recunoaștere optică a caracterelor și care poate traduce cuvinte și propoziții din 44 de limbi diferite în mai mult de 60 de limbi. Telefonul rulează Android 4.0 ICS deocamdată, dispune și de o cameră VGA în partea frontală și măsoară 9.1 mm în grosime, cântărind și 125 de grame.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×