LG Optimus G are parte de prima reclamă În țara natală, Coreea de Sud (Video)

1.413 ori
<b>LG Optimus G are parte de prima reclamă În țara natală, Coreea de Sud (Video)</b>LG Optimus G a devenit brusc unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale anului, deoarece este unul dintre primele modele care adopta un CPU quad core Snapdragon S4. Avem de-a face cu un terminal cu ecran de 4.7 inch, care tocmai a debutat într-o...

LG Optimus G a devenit brusc unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale anului, deoarece este unul dintre primele modele care adopta un CPU quad core Snapdragon S4. Avem de-a face cu un terminal cu ecran de 4.7 inch, care tocmai a debutat într-o primă reclamă în țara natală, Coreea de Sud.

Reclama pare a pune accentul pe factorul distracție și conectarea utilizatorului cu funcțiile necesare de zi cu zi. știm că telefonul va veni cu 2 GB RAM, un display IPS de 4.7 inch, Android 4.0.4 și o cameră de 13 megapixeli, pe care o vedem în acțiune și în clipul de mai jos. Acest super telefon va avea parte de un eveniment de lansare săptămâna viitoare și sperăm ca LG să fie mai prompți cu lansarea sa decât cu produsele anunțate în februarie. Vă reamintesc că LG Optimus 4X HD a fost primul telefon quad core din lume anunțat oficial pentru ca să ajungă pe piața de abia în această vară.

Revenind la LG Optimus G, ecranul său suporta o rezoluție de 1280 x 768 pixeli și sincer să fiu mă așteptam ca acest model să sosească mai degrabă cu Android 4.1 Jelly Bean, decât cu ICS. Presupun că undeva în perioada sărbătorilor de iarnă va ajunge și la noi acest model și abia aștept să văd ce poate noul GPU Adreno 320 la capitolul gaming.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×