HTC One V În două variante de culoare: negru și mov

1.110 ori
<b>HTC One V În două variante de culoare: negru și mov</b>Designul lui HTC One V amintește de HTC Hero și s-au gândit să aducă mai multe variante de culoare spre a fi pe gustul unui public cât mai larg: negru și mov pe lângă argintiu. Avem deja și o imagine cu HTC One V în cele trei culori. &nbsp;...

Designul lui HTC One V amintește de HTC Hero și s-au gândit să aducă mai multe variante de culoare spre a fi pe gustul unui public cât mai larg: negru și mov pe lângă argintiu. Avem deja și o imagine cu HTC One V în cele trei culori.

Vorbim de un telefon Android cu ecran de 3.7 inch și rezoluție 480x800 pixeli, 16 milioane culori. Procesorul este tactat la 1 GHz, 512 MB RAM și 4 GB spațiu de stocare plus microSD de până la 32 GB. Rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich fiind și printre puținele telefoane single core care a primit ICS până acum. îl aduce din standard.

HTC One V În două variante de culoare: negru și mov

HTC One V În două variante de culoare: negru și mov

Variantele pe negru și argintiu în această imagine de presă par identice

Cântărește 115 gr. și 9.2 mm grosime, baterie de 1.500 mAh. Este așteptat a fi lansat în aprilie 2012.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×