Reducerile de Paște vin mai devreme anul acesta din partea retailerilor chinezi; avem și smartphone-uri cu scanner de amprente la doar 260 lei

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.021 ori
<b>Reducerile de Paște vin mai devreme anul acesta din partea retailerilor chinezi; avem și smartphone-uri cu scanner de amprente la doar 260 lei</b>Datorită decalajului dintre Paștele Catolic și cel Ortodox din acest an, iată că și promoțiile din partea magazinelor online &icirc;ncep ceva mai devreme de această dată. Și retailerul chinez EverBuying.net decide să dea startul reducerilor din...

Datorită decalajului dintre Paștele Catolic și cel Ortodox din acest an, iată că și promoțiile din partea magazinelor online încep ceva mai devreme de această dată. Și retailerul chinez EverBuying.net decide să dea startul reducerilor din timp, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure.

Avem parte de discount-uri foarte atractive pentru o gamă largă de produse, fiind incluse aici foarte popularele smartphone-uri, tablete, dar și numeroase gadget-uri cum este cazul ceasurilor inteligente sau a dronelor. Campania celor de la EverBuying.net se desfășoară până la data de 4 aprilie, iar mai jos vedeți câteva dintre produsele aflate în prim-plan.

Xiaomi Mi 4

Începem ca de fiecare dată cu smartphone-urile, categorie în care îl întâlnim pe nimeni altul decât Xiaomi Mi 4, flagship din 2014 al cărui preț scade acum la doar 163.89 dolari. Pentru aproximativ 650 lei primim un telefon cu display Full HD de 5 inch, procesor Snapdragon 801, 2 GB memorie RAM, conectivitate 4G LTE și cameră foto principală de 13 megapixeli.

Bluboo Xfire 2

Și Bluboo Xfire 2 se poate dovedi a fi o achiziție interesantă, mai ales dacă ținem cont de prezența unui scanner de amprente aici. Telefonul costă acum doar 64.99 dolari ~ 260 lei, și ne aduce un display HD IPS de 5 inch, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 32 GB. În plus, avem parte și de o carcasă complet metalică ce aduce un plus la capitolul design.

Teclast X80

Puteți opta și pentru o tabletă în schimb, cum este cazul modelului Teclast X80 ce costă în această perioadă doar 91.07 dolari ~ 363 lei. Avem aici un display HD de 8 inch, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 128 GB și un procesor Intel Atom X5 de 1.44 GHz.

Pe lângă aceste reduceri, cei de la EverBuying vin și cu o serie de coduri promoționale ce pot fi utilizate la diverse achiziții, după cum urmează:

  • 18%  reducere la orice produs - eg1eof
  • Reducere de 39$ la achiziția unui produs în valoare de 199$ - eg39tn
  • 20% reducere la jucării - eg2tpo
  • 20$ reducere la haine - egc2tf

Aceste coduri vor fi introduse în secțiunea de comandă a produselor dorite, urmând ca livrarea coletului către noi să fie complet gratuită. Pentru întreaga listă a produselor incluse în această campanie, puteți accesa site-ul celor de la EverBuying.net de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×