HTC Advantage primeste un upgrade de 16GB

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.728 ori
<b>HTC Advantage primeste un upgrade de 16GB</b>HTC Advantage a primit un upgrade software si hardware ieri in cadrul Mobile World Congress, fiind si rebranduit sub numele de X7510. HTC a crescut spatiul de stocare intern al terminalului la 16GB, iar tastatura a fost de asemenea imbunatita, in vreme ce...

HTC Advantage a primit un upgrade software si hardware ieri in cadrul Mobile World Congress, fiind si rebranduit sub numele de X7510.

HTC a crescut spatiul de stocare intern al terminalului la 16GB, iar tastatura a fost de asemenea imbunatita, in vreme ce browserul ales pentru acest handset este Opera 9.5. Sistemul de operare folosit este o "versiune viitoare" de Windows Mobile, iar noul Advantage va fi disponibil in martie, la un pret neanuntat inca. X7150 soseste cu un update al lui HTC VueFLO, care detecteaza orientarea terminalului si roteste ecranul.

Restul specificatiilor tehnice au ramas neschimbate: procesoare Marvell PXA270 de 624MHz si Qualcomm MSM 6275, display VGA cu diagonala de 5 inch, camera de 3 megapixeli, 128MB RAM si tri-band HSDPA. Se pare ca noua baterie are o capacitate cu 5% mai mica, dar banuim ca drive-ul flash este singurul feature care conteaza cu adevarat la acest upgrade. Ramane de vazut cand vom vedea un astfel de smartphone in Romania, evident dupa ce aflam versiunea de Windows Mobile preferata pentru acesta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×