HTC afirmă că Samsung le-a furat captura În rafală de la camerele telefoanelor

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.189 ori
<b>HTC afirmă că Samsung le-a furat captura În rafală de la camerele telefoanelor</b>Președintele de vânzări de la HTC, Jason Mackenzie a afirmat într-un interviu recent că HTC e gata să treacă la atac și să își apare proprietățile intelectuale. Printr ele se numără și tehnologia asociată capturii în rafală realizată...

Președintele de vânzări de la HTC, Jason Mackenzie a afirmat într-un interviu recent că HTC e gata să treacă la atac și să își apare proprietățile intelectuale. Printr ele se numără și tehnologia asociată capturii în rafală realizată cu camerele telefoanelor sale.

Aparent Samsung ar fi "împrumutat" funcția Burst Shot de la camerele handset-urilor HTC, această funcție debutând pe HTC One și One S. Nu doar Samsung sunt incriminați aici, deoarece și LG și Sony au apărut cu această funcție pe device-urile lor la puțin timp după. Ba chiar Sony a luat și ideea de a plasa butonul de captură video și cel de captură foto pe același ecran, în loc să alternezi între cele două și asta vedem și pe Xperia Z, pe care îl avem acum în teste.

Am apreciat că în acest interviu Jason afirmă că deși "quietly brilliant", motto-ul HTC înseamnă să fii umil, e totuși momentul să treacă și la atac. Oficialul a promis agresivitate și brevetarea tuturor tehnologiilor din jurul lui HTC One. BlinkFeed, BoomSound și Ultrapixel sunt primele pe listă și așteptați-vă și la procese în curând! Vă place noul HTC, cel agresiv?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×