Apple ar putea adopta chipuri AMD pe terminalele sale

937 ori
<b>Apple ar putea adopta chipuri AMD pe terminalele sale</b>Dupa ce blogurile tech au fost socate de scaparea lui iPhone 4G, pierdut de Apple intr-un bar din SUA, iata ca stirile despre gigantul din Cupertino au inceput sa invadeze webul. De aceasta data aflam, conform Apple Insider, ca producatorul lui iPhone ar...

Dupa ce blogurile tech au fost socate de scaparea lui iPhone 4G, pierdut de Apple intr-un bar din SUA, iata ca stirile despre gigantul din Cupertino au inceput sa invadeze webul. De aceasta data aflam, conform Apple Insider, ca producatorul lui iPhone ar putea face trecerea de la chipuri Intel la cele AMD.

Reprezentanti ai companiei AMD au fost vazuti recent la intruniri cu oficialii Apple, ceea ce pare a confirma o viitoare colaborare. Aparent, cei de la Apple ar fi interesati de chipuri pentru notebook-uri si terminale business. Colaborarea dintre creatorul seriei MacBook si AMD este menita sa creasca flexibilitatea produselor companiei si sa ofere clientilor o gama mai variata de produse.

In prealabil, Intel se luptase cu Nvidia, nedorind o colaborare cu acestia si fortandu-i pe cei de la Apple sa foloseasca solutiile sale grafice pe noile modele MacBook Pro, in locul celor mai bine dotate chipuri Nvidia. Aceasta blocada i-ar deranjat probabil pe oficialii din Cupertino, care cauta acum alternative in tabara AMD.

Apple ar putea dezvolta in viitor chipuri customizate X64 pentru Mac-urile sale, procesoarele urmand sa fie fabricate de catre AMD.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×