HTC ar putea câștiga un proces intentat Apple pe bază de brevete LTE; iPhone-urile 4G ar putea fi interzise În SUA!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.312 ori
<b>HTC ar putea câștiga un proces intentat Apple pe bază de brevete LTE; iPhone-urile 4G ar putea fi interzise În SUA!</b>Acum că duelul dintre Samsung și Apple a intrat într-un oarecare con de umbră, apare un alt rival al mărului mușcat, care preia ștafeta. E vorba despre HTC, compania taiwaneză care a dat în judecată Apple evident pentru încălcarea de brevete....

Acum că duelul dintre Samsung și Apple a intrat într-un oarecare con de umbră, apare un alt rival al mărului mușcat, care preia ștafeta. E vorba despre HTC, compania taiwaneză care a dat în judecată Apple evident pentru încălcarea de brevete. E vorba aici despre brevete legate de tehnologia LTE. La urma urmei, HTC e prima companie care a lansat un telefon cu touchscreen și LTE pe piața americană.

Ce nemulțumiri are Apple în legătură cu cazul HTC? în primul rând HTC a cumpărat brevetul de la ADC Telecommunications în aprilie 2011, la prețul de 75 de milioane de dolari. Apple a cerut curții să califice brevetele drept invalide, deoarece HTC le-a cumpărat târziu și special pentru a le folosi la tribunal. Judecătorul Thomas Pender a respins cererea Apple și cazul continuă, cu șanse mici de câștig pentru Apple. Brevetele intră sub incidența unei legi care le permite celor de la Apple să plătească prețuri rezonabile pentru a le folosi.

Dacă HTC câștiga procesul, atunci ei vor avea opțiunea de a cere o interdicție la vânzare pe piața americană modelelor LTE de iPhone și chiar și a iPad-urilor LTE. Se zvonește de ceva vreme că noul iPhone va fi unul LTE și acest nou terminal a fost menționat chiar și în discuțiile dintre judecător și avocatul Apple, Michael McKeon. întrebat de judecător dacă următorul iPhone va fi mai subțire și va avea un ecran mai mare, McKeon a răspuns că "asta spun blogurile".

Procesul continuă!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×