HTC ar putea scădea comenzile de componente pentru modelul One M9 cu până la 30%

1.004 ori
<b>HTC ar putea scădea comenzile de componente pentru modelul One M9 cu până la 30%</b>Deja nu mai este un secret faptul că taiwanezii de la HTC au cam dat-o &icirc;n bară anul acesta cu modelul One M9, iar astăzi un raport din partea unei surse credibile ca și DigiTimes ne confirmă adevărul. C&acirc;teva dintre lucrurile ce au...

Deja nu mai este un secret faptul că taiwanezii de la HTC au cam dat-o în bară anul acesta cu modelul One M9, iar astăzi un raport din partea unei surse credibile ca și DigiTimes ne confirmă adevărul. Câteva dintre lucrurile ce au contribuit la un start negativ pentru One M9 au fost problemele cu supra-încălzirea, cât și camera foto ce nu se ridică la înălțimea flagship-urilor din acest an.

Alte detalii ce i-au făcut pe mulți să se îndrepte către o altă soluție sunt și lipsa unui modul de stabilizare optică, a unei baterii puternice și desigur a prețului ridicat. Revenind la raportul pregătit de DigiTimes, aflăm că la ora actuală surse din Taiwan se așteaptă ca HTC să reducă cu până la 30% comenzile de componente pentru flagship-ul One M9.

Aparent, această decizie va fi luată ca urmare a vânzărilor slabe pentru device în sectorul de piață high-end. Potrivit unor publicații locale, cei de la HTC nu au dorit să comenteze pe seama acestui subiect.

În ultimele câteva zile, prețul unei acțiuni HTC a scăzut până la valoarea de 3.38$, cea mai mică cifră înregistrată într-un interval de 10 ani. Din câte remarcăm, HTC pare a aduce pe piață modele inutile high-end ce adoptă același dotări la pachet și doar un look relativ schimbat, câteva exemple fiind: One M9 Plus, One E9 Plus, sau One M8S.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×