Un device OnePlus, cu procesor octa-core la bord, se afișează în GeekBench

1.098 ori
<b>Un device OnePlus, cu procesor octa-core la bord, se afișează în GeekBench</b>După cum știm, anul acesta chinezii de la OnePlus se pregătesc pentru lansarea unui succesor a lui One, device ce ar trebui să aducă &icirc;mbunătățiri la mai toate capitolele. Deși informații concrete despre acest terminal &icirc;ncă nu au...

După cum știm, anul acesta chinezii de la OnePlus se pregătesc pentru lansarea unui succesor a lui One, device ce ar trebui să aducă îmbunătățiri la mai toate capitolele. Deși informații concrete despre acest terminal încă nu au fost dezvăluite până acum, astăzi prin GeekBench aflăm câteva detalii despre specificațiile sale.

Din câte se pare, acest model OnePlus misterios cu numele de cod A2001 tocmai și-a făcut apariția în cadrul testului benchmark reamintit mai sus (OnePlus One - A1001). Observăm că device-ul sosește cu Android 5.1 Lollipop la bord și cu un procesor octa-core ce este tactat la 1.55 GHz.

Telefonul OnePlus testat în GeekBench sosește și cu 3 GB memorie RAM la pachet. Potrivit informațiilor anterior sosite în presă, OnePlus Two ar putea oferi un design mai premium ce va include și o ramă metalică. Rămâne de văzut când va fi anunțat acest nou model, și dacă prețul va crește așa cum sugerează mai toate sursele chineze.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×