Iată cum arată animaţia de boot din Android 6.0 Marshmallow (Video)

Autor:  | Publicat în:  Android 2.460 ori
<b>Iată cum arată animaţia de boot din Android 6.0 Marshmallow (Video)</b>Ieri aflam că următorul mare release Android, aşa numitul Android M va avea numele de cod Marshmallow, iar azi descoperim şi modul &icirc;n care arată animaţia sa de boot. Observăm &icirc;n clipul de mai jos ca Google a ales o abordare şi mai...

Ieri aflam că următorul mare release Android, aşa numitul Android M va avea numele de cod Marshmallow, iar azi descoperim şi modul în care arată animaţia sa de boot. Observăm în clipul de mai jos ca Google a ales o abordare şi mai jucăuşă decât de obicei, cu simboluri multicolore, care devin apoi logo-ul Android.

Pe parcurs o serie de puncte, cercuri şi sori coloraţi se învârt pentru a crea apoi faimosul logo. Mascota Marshmallow e deja pe peluza Google şi dacă ne luăm după speculaţii, pe undeva prin octombrie, cel târziu noiembrie ar trebui să sosească această versiune şi pe terminalele Nexus şi odată cu ea si handseturile Nexus cele noi. Observaţi că Marshmallow este numit şi Android 6.0 aici, deci e un salt mare de versiune, se pare.

Ştim că nouă plaforma vine cu Android Pay la pachet, funcţionalitate "OK Google" oriunde în Android şi un nou sistem de permisiuni pentru aplicaţii. Un consum mai eficient al bateriei prin funcţia Doze şi suport USB Type-C şi cel pentru scannerele de amprente se afla pe listă. Personal, sper că vom vedea un rollout mai uniformizat al acestei versiuni, faţă de Lollipop, care a sosit foarte greu, mai ales pentru prima jumătate de an după debut.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×