HTC are un eveniment important programat pentru 15 septembrie: debutul lui HTC Desire HD?

1.464 ori
<b>HTC are un eveniment important programat pentru 15 septembrie: debutul lui HTC Desire HD?</b>Ceea ce vedeti in imaginea de mai jos reprezinta invitatia trimisa jurnalistilor si specialistilor din domeniul telecomuniocatiilor la evenimentul organizat de HTC in data de 15 septembrie. Desi avem de-a face cu un eveniment misterios, speculatiile...

Ceea ce vedeti in imaginea de mai jos reprezinta invitatia trimisa jurnalistilor si specialistilor din domeniul telecomuniocatiilor la evenimentul organizat de HTC in data de 15 septembrie. Desi avem de-a face cu un eveniment misterios, speculatiile afirma ca la acea data ar putea debuta HTC Desire HD, terminal cunoscut si ca HTC Ace.

De pe pagina Facebook a celor de la HTC Club Romania aflam ca luna viitoare vom asista fie la debutul primului telefon Windows Phone 7HTC (Mozart/Schubert), fie la o lansare de handset Android (Desire HD). Sub deviza "Veniti sa vedeti ce a visat HTC", inscriptionata pe invitatie, evenimentul are sanse mai mari sa include un terminal Android, de vreme ce lansarea lui Windows Phone 7 este programata pentru luna octombrie a acestui an.

Intre timp, ultimele scapari ale lui HTC Desire HD pe web indicau faptul ca acest model urma sa soseasca pe piata la finalul lunii septembrie. Ce spuneti? WP7 sau Android?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×