HTC Spark, Bee, Lexikon si Mozart, scapate pe web

1.868 ori
<b>HTC Spark, Bee, Lexikon si Mozart, scapate pe web</b>HTC pare a avea o afinitate pentru weekenduri, astfel ca dupa ce am vazut weekendul trecut 3 sau 4 terminale ale companiei taiwaneze scapate pe web sub forma de specificatii si imagini, iata ca inca un weekend ne rezerva surprize de acest gen. De aceasta...

HTC pare a avea o afinitate pentru weekenduri, astfel ca dupa ce am vazut weekendul trecut 3 sau 4 terminale ale companiei taiwaneze scapate pe web sub forma de specificatii si imagini, iata ca inca un weekend ne rezerva surprize de acest gen. De aceasta data facem cunostiinta cu HTC Bee, HTC Lexikon si HTC Spark, plus un model pe care il stiam deja, HTC Schubert (imaginea de mai jos).

Exista speculatii care afirma ca HTC Spark si Schubert sunt unul si acelasi handset, dar nu avem confirmarea inca. Spark este un terminal Windows Phone 7, care va suporta atat conectivitate CDMA, cat si GSM, iar dotarile sale hardware vor include un procesor Qualcomm de 1 GHz, 512 MB RAM, o camera de 5 megapixeli si un display WVGA de 3.7 inchi.

Trecand la segmentul de modele HTC cu Android la bord, le descoperim pe HTC Bee si Lexikon, primul amintind de HTC Aria la capitolul design. Bee ruleaza Android 2.2 si vine cu 384 MB RAM, un procesor de 528 MHz si un display de 3.2 inchi. Lexikon are specificatii putin mai performante: display touch de 3.8 inchi, 512 MB RAM si un procesor de 800 MHz.

Iata si o imagine cu HTC Spark, respectiv Mozart, in varianta dezasamblata, la finalul articolului.

HTC Spark, Bee, Lexikon si Mozart, scapate pe web

HTC Spark, Bee, Lexikon si Mozart, scapate pe web

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×