HTC Bravo este de fapt HTC Incredible?

1.187 ori
<b>HTC Bravo este de fapt HTC Incredible?</b>Cu cateva saptamani in urma, o serie de noi terminale HTC au fost descoperite intr-un ROM disecat de hackeri si astfel au iesit la iveala modelele HTC Bravo si HTC Incredible. Acum aflam ca aceste 2 telefoane ar putea fi de fapt unul si acelasi model....

Cu cateva saptamani in urma, o serie de noi terminale HTC au fost descoperite intr-un ROM disecat de hackeri si astfel au iesit la iveala modelele HTC Bravo si HTC Incredible. Acum aflam ca aceste 2 telefoane ar putea fi de fapt unul si acelasi model.

Zona incercuita din imaginea de mai sus mentioneaza telefonul HTC Incredible, desi ea se afla pe site-ul lui HTC Bravo. Textul afirma ca noul terminal va folosi un display de 3.7 inchi (AMOLED) si ca se va descurca excelent la capitolul multimedia. In imaginea de mai jos, de asemenea postata pe pagina lui Bravo se mentioneaza inca o data numele Incredible, de aceasta data in contextul suportului Dolby si DivX.

HTC Bravo

Toate acestea se intampla pe pagina oficiala a lui HTC Bravo si e posibil sa avem de-a face cu o denumire de cod a handsetului si o alta denumire oficiala, sau cu o denumire pentru publicul european si o alta pentru cel american. Trebuie sa mentionam ca acesta este un telefon Android, dotat cu GPS, 512 MB memorie Flash, 256 MB RAM si un procesor de 1 GHz, astfel ca el este destul de tentant si merita toata atentia noastra.

HTC Bravo

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×