HTC depășește Nokia la capital de piață; un viitor și mai luminos conform analiștilor

Autor:  | Publicat în:  Statistici telefone 1.290 ori
<b>HTC depășește Nokia la capital de piață; un viitor și mai luminos conform analiștilor</b>Terminalele excelente ale celor de la HTC încep să dea roade și se pare că producătorul taiwanez a depășit oficial Nokia la capitolul capital de piață. Acest lucru se întâmplă la puțin timp după ce HTC a depășit și creatorul...

Terminalele excelente ale celor de la HTC încep să dea roade și se pare că producătorul taiwanez a depășit oficial Nokia la capitolul capital de piață. Acest lucru se întâmplă la puțin timp după ce HTC a depășit și creatorul BlackBerry-urilor, RIM.

Astfel, capitalul de piață HTC a ajuns la 33.8 miliarde de dolari în acest moment, mai mare decât cel de 32.84 miliarde al Nokia și destul de mult peste RIM, cu ale sale 28.5 miliarde. Performanțele HTC nu se opresc aici, valoarea pe piață a companiei crescând de peste 30 de ori în ultimii 5 ani, datorită terminalelor sale de succes.

Un raport recent Goldman Sachs prezice un viitor luminos pentru firmă asiatică, care va livra 200 de milioane de smartphone-uri și 30 de milioane de tablete la nivel internațional în fiecare an, în următorii 3 - 5 ani. Motivul pentru această evoluție este, conform analistului Robert Chen, creșterea popularității brandului în țările emergente și o campanie de branding de succes.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×