Nokia versus HTC În marea zi a lansărilor - 2011 versus 2010

1.763 ori
<b>Nokia versus HTC În marea zi a lansărilor - 2011 versus 2010</b>Dacă în 2010 HTC și Nokia s-au șicanat programându-și lansările pentru aceeași zi și același oraș, în 2011 lucrurile par să indice o coincidență similară. Ei bine în data de 12 aprilie, atât finlandezii, cât și compania taiwaneză au...

Dacă în 2010 HTC și Nokia s-au șicanat programându-și lansările pentru aceeași zi și același oraș, în 2011 lucrurile par să indice o coincidență similară. Ei bine în data de 12 aprilie, atât finlandezii, cât și compania taiwaneză au programate la Londra conferințe de presă. în vreme ce Nokia va prezenta inovații ale lui Symbian, HTC ar putea lansa mult-așteptatul terminal Pyramid, ce ar putea purta numele oficial de Sensation.

în 2010, în vreme ce Nokia deschidea conferințele Nokia World 2010 în Londra, HTC avea un eveniment organizat simultan, care a dat peste cap programul finlandezilor. Aceștia au replicat, trimițând un grup de tineri care făceau reclama serviciilor Ovi folosind baloane roșii și asta în apropierea locului unde se desfășura eventul HTC. După luni bune de planificare a lui Nokia World 2010, HTC a decis brusc să aibă un eveniment la aceeași oră cu Nokia... cel puțin suspect, nu-i așa?

Ei bine, aflăm că finlandezii și taiwanezii se duelează din nou, de această dată cu ultimii în câștig de cauză, cel puțin la capitolul capital de piață. HTC a depășit Nokia la capital și acum va avea din nou un eveniment în data de 12 aprilie 2011, aceeași zi în care Nokia ne prezintă un nou capitol al istoriei Symbian tot la Londra.

Măcar de această dată evenimentele nu se vor suprapune, astfel că ne vom începe dimineața cu Nokia (ora 10:00) și vom continua la 13:30 cu evenimentul HTC. Iată și sesiunea de live blogging de anul trecut pentru HTC și cea pentru Nokia, dacă sunteți curioși ce a lansat fiecare compania în toamna trecută.

Vor mai exista șicane și de această dată, sau companiile s-au maturizat?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×