Într-un top al telefoanelor edge-to-edge, conduce LG G2, urmat de Galaxy Note 3 și LG G Pro (Infografic)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.148 ori
<b>Într-un top al telefoanelor edge-to-edge, conduce LG G2, urmat de Galaxy Note 3 și LG G Pro (Infografic)</b>Ne plac infograficele, știți asta și ultimul pe care l-am văzut era unul foarte interesant cu privire la stocarea reală a telefoanelor mobile. Acum vedem care sunt cele mai compacte handseturi în funcție de mărimea ecranului. &nbsp; Nivelul de...

Ne plac infograficele, știți asta și ultimul pe care l-am văzut era unul foarte interesant cu privire la stocarea reală a telefoanelor mobile. Acum vedem care sunt cele mai compacte handseturi în funcție de mărimea ecranului.

Nivelul de "compactitudine" (dacă ne permiteți cuvântul) e practic raportul dintre corpul terminalului și mărimea diagonalei displayului acestuia. Spre exemplu Galaxy Note 3 stă destul de bine, cu un panou de display de 5.7 inch și un corp care nu e cu mult mai mare decât un Xperia Z1, cu un ecran de 5 inch. Cel mai bine dintre toate pare a sta LG G2, cu o rație de 75.7% (procentajul din fata telefonului care e ecran și nu margine).

Sony se lauda cu ceva vreme în urmă că modelul Xperia ZL are un procentaj mai bun, dar în mod bizar el nu este inclus în grafic. și Note 3 e pe poziție fruntașă, urmat de LG G Pro, Samsung Galaxy S4 și Nexus 5, toate cu cifre peste 72%. La capitolul mai puțin ecran, mai multe margini găsim la coada clasamentului iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4s, Samsung Galaxy S, iPhone 5C și Nokia Lumia 1020.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×