HTC Desire 816, terminal cu raport excelent calitate-pret, acum și la eMAG.ro

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.760 ori
<b>HTC Desire 816, terminal cu raport excelent calitate-pret, acum și la eMAG.ro</b>După ce a ajuns la QuickMobile.ro, telefonul HTC Desire 816, unul dintre motoarele creșterii HTC în perioada următoare a ajuns și la eMAG.ro. Acest retailer vinde telefonul la pretul de 1.399 lei. &nbsp; Avem de-a face aici cu un smartphone dual SIM...

După ce a ajuns la QuickMobile.ro, telefonul HTC Desire 816, unul dintre motoarele creșterii HTC în perioada următoare a ajuns și la eMAG.ro. Acest retailer vinde telefonul la pretul de 1.399 lei.

Avem de-a face aici cu un smartphone dual SIM cu 8 GB memorie internă și procesor quad core Snapdragon 400. Handsetul cântărește 165 de grame și folosește nano SIM, iar ca grosime, el măsoară 7.9 mm. Avem parte și de 1.5 GB RAM la interior și de un slot microSD, care suporta până la 128 GB stocare exra. Ecranul lui Desire 816 este un IPS HD cu diagonală de 5.5 inch, deci acest model e apropiat mai degrabă de un phablet.

Pret HTC Desire 916 la eMAG.ro

El mai dispune și de NFC și WiFi, dar și de o cameră de 13 megapixeli în spate și una frontală de 5 megapixeli. Bateria sa de 2600 mAh, asigura 21 ore de convorbiri 3G. Telefonul are și un design destul de atractiv și vine cu HTC Sense, adică și cu BlinkFeed la bord, printre altele. Așteptăm acest model în teste!

Prețul actualizat îl puteți afla de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×