HTC Schubert, confirmat de producatorul taiwanez drept primul handset WP7 (Video)

1.852 ori
<b>HTC Schubert, confirmat de producatorul taiwanez drept primul handset WP7 (Video)</b>Dupa un weekend cu numeroase scapari de terminale Windows Phone 7, iata ca descoperim si un model in sfarsit confirmat oficial de producatorul taiwanez HTC. Este vorba despre HTC Schubert, terminal pe care il puteti vedea in imaginea urmatoare si clipul...

Dupa un weekend cu numeroase scapari de terminale Windows Phone 7, iata ca descoperim si un model in sfarsit confirmat oficial de producatorul taiwanez HTC. Este vorba despre HTC Schubert, terminal pe care il puteti vedea in imaginea urmatoare si clipul de mai jos.

Italienii de la 247windowsphone.com au exclusivitatea cu privire la acest model si datorita lor aflam ca handsetul foloseste un design "aluminiu unibloc", probabil in stilul lui HTC Hero si al modelelor MacBook. Din pacate lista de specificatii a lui Schubert ramane un mister, poate in afara de procesorul Qualcomm Snapdragon si cateva optiuni de baza de conectivitate: WiFi, Bluetooth, 3GS HSDPA si USB.

Telefonul pare destul de atractiv, in privinta designului. Ne intrebam totusi ce diagonala are ecranul sau... 3.5, 3.7 inchi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×