Publicatia britanica The Telegraph se declara sigura de succesul Microsoft in fata Apple

993 ori
<b>Publicatia britanica The Telegraph se declara sigura de succesul Microsoft in fata Apple</b>Publicatia The Telegraph din Marea Britanie a testat recent un terminal Windows Phone 7, concluzionand ca Microsoft a gasit in sfarsit solutia castigatoare, cu care ii va invinge pe cei de la Apple. &nbsp; Noul OS este considerat de catre editorii...

Publicatia The Telegraph din Marea Britanie a testat recent un terminal Windows Phone 7, concluzionand ca Microsoft a gasit in sfarsit solutia castigatoare, cu care ii va invinge pe cei de la Apple.

Noul OS este considerat de catre editorii ziarului "foarte atractiv, usor de folosit si lin de rulat". In plus, aflam ca el prezinta toate functiile de social networking ale lui Android si usurinta de utilizare specifica unui iPhone. O problema amintita de unii experti este faptul ca utilizatorul telefonului se poate simti coplesit de sutele de contacte Facebook.

Hunter Skipworth, de la The Telegraph afirma ca nu ar trebui sa ne simtim amenintati de prezenta acestor contacte, car par a "prinde viata", adaptandu-se la modificarile aduse aplicatiilor si meniului Home. Aparent, de fiecare data cand redactorul arunca o privire la telefon, el nu arata niciodata la fel, ci era in continua schimbare.

In cele din urma, analiza britanicilor a inclus si faptul ca Microsoft a tinut in frau customizarile ce puteau fi aduse platformei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×