HTC Desire S sosește În Europa la prețul de 459.99 euro

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.383 ori
<b>HTC Desire S sosește În Europa la prețul de 459.99 euro</b>După ce a fost anunțat la Mobile World Congress luna trecută, terminalul HTC Desire S tocmai și-a făcut intrarea pe piața europeană, fiind disponibil chiar acum în Germania și Cehia. Amazon Germania vinde varianta argintie a lui Desire S la...

După ce a fost anunțat la Mobile World Congress luna trecută, terminalul HTC Desire S tocmai și-a făcut intrarea pe piața europeană, fiind disponibil chiar acum în Germania și Cehia. Amazon Germania vinde varianta argintie a lui Desire S la prețul de 459.99 euro, în vreme ce versiunea de culoare neagră va costa 477 euro și va sosi pe 28 martie.

în Cehia, HTC oferă modelul Desire S la jumătate de preț pentru primii 100 de clienți care achiziționează smartphone-ul de la magazinul oficial HTC din Praga. în oferta standard, telefonul costă 468 de euro, iar pentru această sumă beneficiați de un terminal Android 2.3 cu un display S-LCD de 3.7 inch, 768 MB RAM, conectivitate HSDPA și o cameră de 5 megapixeli, cu suport pentru captură video 720p.

HTC Desire S folosește un procesor de 1 GHz și suportă conectivitate DLNA, funcție de hotspot WiFi și vine cu o baterie de 1450 mAh. Gingerbread rulează pe acest smartphone în tandem cu interfața HTC Sense și așteptăm cu nerăbdare sosirea terminalului și în țara noastră.

HTC Desire S sosește În Europa la prețul de 459.99 euro

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×