Samsung prezinta 12 noi telefoane la IFA

1.795 ori
<b>Samsung prezinta 12 noi telefoane la IFA</b>Showul IFA nu este unul dintre cele mai celebre in industria mobila, dar Samsung a profitat de ocazie pentru pentru a face un numar impresionant de lansari. Practic, compania a monopolizat atentia publicului, anuntand 12 noi telefoane. Nici unul dintre...

Showul IFA nu este unul dintre cele mai celebre in industria mobila, dar Samsung a profitat de ocazie pentru pentru a face un numar impresionant de lansari. Practic, compania a monopolizat atentia publicului, anuntand 12 noi telefoane.

Nici unul dintre handseturi nu schimba radical piata telefoniei mobile, dar impreuna, cele 12 modele sunt impresionante. Dintre terminale, merita mentionate sliderul S7330, cu un display similar cu al lui Soul integrat in padul directional. In plus, si-a facut aparitia si handsetul D980 DUOS, aflat in stadiu de zvon pana acum, acesta adaugand inca un locas pentru SIM la designul lui F480.

Pe lista terminalelor lansate se afla si M3510 Beat, telefon cu functii muzicale, B2700, un handset cu o baterie rezistenta si putem spune ca nu au existat telefoane high-end in adevaratul sens al cuvantului printre cele enumerate mai sus. De obicei Sony Ericsson face lansari atat de numeroase, dar acestea nu depasesc 5-6 handseturi, iar evenimentul care insoteste debutul terminalelor este unul spectaculos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×