HTC Droid DNA versus LG Optimus G: specificații aproape identice, ecrane diferite (Video)

1.493 ori
<b>HTC Droid DNA versus LG Optimus G: specificații aproape identice, ecrane diferite (Video)</b>Cei de la Pocketnow au decis să realizeze o comparație între cele mai tari smartphone-uri Android ale momentului. E vorba despre HTC Droid DNA, primul smartphone de 5 inch cu ecran Full HD și LG Optimus G, unul dintre primele smartphone-uri cu...

Cei de la Pocketnow au decis să realizeze o comparație între cele mai tari smartphone-uri Android ale momentului. E vorba despre HTC Droid DNA, primul smartphone de 5 inch cu ecran Full HD și LG Optimus G, unul dintre primele smartphone-uri cu procesor quad core Snapdragon. Rețineți că ambele modele au dotări aproape identice, iar ecranul este cel care face diferența.

S-a început cu o serie de benchmark-uri, în care HTC Droid DNA a triumfat. Terminalul a obținut în Quadrant 7844 puncte față de 5669 cât a scos LG Optimus G, în vreme ce în AnTuTu Optimus G a obținut 11206 față de 14.000 cât a scos HTC Droid DNA. De remarcat și faptul că modelul LG rulează Android 4.0.4, în vreme ce Droid DNA folosește Android 4.1.1 cu HTC Sense 4+. Telefonul LG este ceva mai subțire, la 8.45 mm în grosime, față de 9.73 mm cât are HTC Droid DNA.

La bătălia rezoluțiilor HTC pune la bătaie un display de 5 inch, un S LCD 3 cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, în vreme ce LG oferă un ecran IPS LCD de 4.7 inch, cu rezoluție de 1280 x 768 pixeli. Ca baterie aceste modele sunt destul de apropiate, cu o baterie de 2020 mAh pe Droid DNA și 2100 mAh pe LG Optimus G. La interior terminalele au ambele procesoare quad core Snapdragon de 1.5 GHz, 2 GB RAM și 16 GB de stocare pe Droid DNA și 32 GB pe Optimus G. Acest smartphone LG dispune și de o cameră mai bună, de 13 megapixeli, față de cea de 8 megapixeli de pe HTC Droid DNA.

Mai multe detalii despre bătălia dintre aceste modele aflați din clipul de mai jos și se pare că deși Droid DNA are un ușor avantaj, nici LG Optimus G nu e deloc de lepădat, ba chiar rulează mai rapid unele aplicații.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×