HTC Golf Își face apariția, cu prima fotografie realizată de acest model

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.053 ori
<b>HTC Golf Își face apariția, cu prima fotografie realizată de acest model</b>Există un anumit ciclu de apariție pentru fiecare telefon mobil: informații ajunse pe web, menționarea într-o listă oarecare, apariția unei poze făcute cu acel telefon, apariția unei imagini neclare cu telefonul, scăparea specificațiilor pe...

Există un anumit ciclu de apariție pentru fiecare telefon mobil: informații ajunse pe web, menționarea într-o listă oarecare, apariția unei poze făcute cu acel telefon, apariția unei imagini neclare cu telefonul, scăparea specificațiilor pe web, un video neclar cu device-ul, o fotografie de presă și apoi anunțul oficial. HTC Golf este acum în posttura de a ne prezenta o imagine făcută cu camera sa, pe care o vedeți mai jos.

Nu că imaginea ar fi prea impresionantă, mai ales că e realizată de o cameră de 3 megapixeli. De vreme ce HTC s-a axat mai degrabă pe modele high end la MWC 2012, chiar mă întrebam când va veni următorul Wildfire S sau Explorer de la HTC. HTC Golf este văzut drept următorul handset entry level al asiaticilor și în mod bizar va veni cu Android 4.0 ICS. Alte dotări vor include un procesor de mai puțin de 1 GHz, un display HVGA de 3.5 inch, 512 MB RAM și 4 GB memorie internă.

Mai avem și un slot microSD la dispoziție, conectivitate HSDPA la 7.2 Mbps și se pare că Golf va sosi pe piață în trimestrul 2 al acestui an, în culori variante. Evident Golf e doar un nume de cod și s-ar putea schimba în ceva de gen Wildfire X sau poate One M... cine știe?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×