iPhone 4S debutează În forță În China, cu 200.000 de precomenzi prin China Telecom

1.066 ori
<b>iPhone 4S debutează În forță În China, cu 200.000 de precomenzi prin China Telecom</b>Operatorul chinez China Telecom a început să vândă în sfârșit terminale iPhone 4S, după precomenzi de 200.000 de unități, care au depășit așteptările sale. Dintre aceste precomenzi, 10.000 au venit din Beijing, 20.000 din Shanghai, iar China...

Operatorul chinez China Telecom a început să vândă în sfârșit terminale iPhone 4S, după precomenzi de 200.000 de unități, care au depășit așteptările sale. Dintre aceste precomenzi, 10.000 au venit din Beijing, 20.000 din Shanghai, iar China Telecom este al doilea operator oficial pentru acest device în China, restul pieței aflându-se sub controlul celor de la China Unicom.

China Mobile este cel mai mare operator din țară, cu 15 milioane de utilizatori iPhone în acest moment, în ciuda faptului că nici măcar nu are un parteneriat oficial cu Apple. iPhone-urile din acea rețea mobilă sunt limitate la conexiune 2G și de obicei ajung în posesia clienților pe piața neagră sau mai bine zis... gri. China Telecom oferă un iPhone 4S 16 GB gratis cu abonament pe 2 ani, care costă utilizatorul cam 62 de dolari pe lună. Dacă utilizatorul optează pentru un contract pe 3 ani, atunci tariful scade la 45 de dolari pe lună.

iPhone 4S este disponibil în China în varianta sa CDMA și are unele dintre limitările pe care le-am văzut și la Verizon, cum ar fi viteza maximă la conexiunea 3G, față de retelele GSM și lipsa de suport pentru trafic voce și date simultan. Această variantă chineză de iPhone 4S vine direct cu iOS 5.1 preinstalat si necesită un micro UIM, versiunea locală de micro SIM.

Preț Apple iPhone 4S în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×