HTC HD2 ruleaza Android, acum cu interfata HTC Sense (Video)

2.161 ori
<b>HTC HD2 ruleaza Android, acum cu interfata HTC Sense (Video)</b>Daca sunteti posesori de HTC HD2, trebuie sa aflati ca aveti acum o alternativa neoficiala pentru OS-ul Windows Mobile. Multumita unui port al celor de la XDA Developers, puteti acum rula Android pe celebrul smartphone, chiar in tandem cu interfata HTC...

Daca sunteti posesori de HTC HD2, trebuie sa aflati ca aveti acum o alternativa neoficiala pentru OS-ul Windows Mobile. Multumita unui port al celor de la XDA Developers, puteti acum rula Android pe celebrul smartphone, chiar in tandem cu interfata HTC Sense.

Sistemul de operare functioneaza rezonabil, cu unele mici defecte, cum ar fi lipsa conectivitatii tip date. Macar avem parte de WiFi si de meniu si optiuni functionale ale camerei, lucru rar intalnit intr-un ROM portat pe alt terminal. Fiindca tot am mentionat portarea, ea s-a realizat folosind varianta de software a unui Nexus One.

Experienta rezultata este fluida, se bazeaza pe widgeturi, scrolling-ul este lin si ROM-ul ofera chiar si suport pinch to zoom si live wallpaper.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×