iPhone 4 versus Samsung Galaxy S: duelul display-urilor (Video)

2.145 ori
<b>iPhone 4 versus Samsung Galaxy S: duelul display-urilor (Video)</b>Iata ca a venit momentul inca unui duel care include controversatul iPhone 4, dar si unul dintre cele mai bine vandute terminale Samsung, modelul Galaxy S. Acesta din urma vine cu un superb display Super AMOLED, care se confrunta cu celebrul Retina...

Iata ca a venit momentul inca unui duel care include controversatul iPhone 4, dar si unul dintre cele mai bine vandute terminale Samsung, modelul Galaxy S. Acesta din urma vine cu un superb display Super AMOLED, care se confrunta cu celebrul Retina Display de pe noul iPhone in clipul de mai jos:

Avantajele tehnologiei Super AMOLED sunt clare: viata mai buna a bateriei, vizibilitate crescuta in bataia soarelui, in vreme ce Retina Display ofera o rezolutie impresionanta: 960 x 640 pixeli. Ecranul lui Galaxy S suporta doar o rezolutie de 480 x 800 pixeli, dar are avantajul unei luminozitati mai bune. Problema acestui Super AMOLED este tenta de gri care acopera ecranul, spre deosebire de cel de pe iPhone 4.

Diferentele dintre calitatea acestor display-uri nu sunt mari, dar ele se vad in special atunci cand utilizatorul incearca sa citeasca textul website-urilor pe care navigheaza pe mobil.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×