HTC HD2 ruleaza Android si Ubuntu prin intermediul unui hack (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.843 ori
<b>HTC HD2 ruleaza Android si Ubuntu prin intermediul unui hack (Video)</b>Daca inca mai sunteti posesorul unui HTC HD2, chiar si dupa ce ati aflat ca acesta este un terminal extrem de fragil, mai ales la capitolul display, atunci aflati ca handsetul poate rula acum 2 noi OS-uri. Este vorba de Android 2.1 si Ubuntu, ambele...

Daca inca mai sunteti posesorul unui HTC HD2, chiar si dupa ce ati aflat ca acesta este un terminal extrem de fragil, mai ales la capitolul display, atunci aflati ca handsetul poate rula acum 2 noi OS-uri. Este vorba de Android 2.1 si Ubuntu, ambele disponibile printr-un hack.

Android se misca destul de bine pe acest terminal, in vreme ce va va lua ceva timp sa va obisnuiti cu Ubuntu, pe ecranul touch de mari dimensiuni al acestui smartphone. Aceste versiuni de platforme hackuite pentru HTC HD2 nu va vor afecta memoria flash interna, deoarece modificarile si fisierele din Linux vor fi stocate pe cardul de memorie al telefonului.

Un soft reset va va duce din nou la Windows Mobile 6.5. XDA Developers si userul cu acest canal YouTube au dat lovitura!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×