HTC HD2 versus HTC HD mini (Video)

1.973 ori
<b>HTC HD2 versus HTC HD mini (Video)</b>Prezentat la MWC 2010 cu o saptamana in urma, HTC HD mini este varianta de dimensiuni reduse a celebrului HTC HD2 si iata ca italienii de la Cellularmagazine.it au realizat o comparatie intre cele 2 modele, pe care o puteti urmari in acest clip: &nbsp;...

Prezentat la MWC 2010 cu o saptamana in urma, HTC HD mini este varianta de dimensiuni reduse a celebrului HTC HD2 si iata ca italienii de la Cellularmagazine.it au realizat o comparatie intre cele 2 modele, pe care o puteti urmari in acest clip:

Smartphone-ul anuntat oficial saptamana trecuta este in mod clar mai mic decat HD2, dar ecranul sau se comporta foarte bine si afiseaza interfata Sense fara probleme. Totusi, UI-ului ii lipsesc unele functii care ar fi prea solicitante pentru procesorul modelului mini, cum ar fi modul de afisare a albumului foto landscape.

HD mini ruleaza Windows Mobile 6.5.3, dupa cum se vede in acest clip si suntem curiosi daca terminalul este destul de bine dotat pentru a rula Windows Phone 7, de indata ce el va fi lansat oficial. Va reamintim ca acest terminal suporta conectivitate quadband HSDPA, iar ecranul sau este un HVGA de 3.2 inchi, cu rezolutie de 320 x 480 pixeli.

Handsetul va sosi pe piata in aceasta primavara, la un pret mai accesibil decat HTC HD2.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×