HTC Hero este "Gadgetul Anului", conform revistei Stuff

2.270 ori
<b>HTC Hero este "Gadgetul Anului", conform revistei Stuff</b>Cine altcineva decat cei de la revista Stuff sunt mai potriviti pentru a judeca gadgeturile anului? Iata ca titlurile pentru cele mai bune camere, telefoane si chiar si cel mai bun gadget al anului au fost acordate de prestigioasa revista, marele...

Cine altcineva decat cei de la revista Stuff sunt mai potriviti pentru a judeca gadgeturile anului? Iata ca titlurile pentru cele mai bune camere, telefoane si chiar si cel mai bun gadget al anului au fost acordate de prestigioasa revista, marele castigator fiind chiar HTC Hero, care si-a adjudecat titlul de "Gadgetul anului 2009".

Primul smartphone bazat pe interfata Sense a primit acest titlu, iar printre marii castigatori se mai numara Apple iPod Touch, care a fost desemnat "playerul media portabil al anului", in vreme ce Spotify este considerat "produsul audio al anului 2009". Faptul ca profesionistii de la Stuff ii recunosc meritele lui Hero arata in sfarsit ca iPhone 3GS nu sta pe un piedestal imposibil de daramat.

Totusi, trebuie mentionat faptul ca noul iPhone a primit distinctia de "telefonului anului", desi cea de cel mai bun gadget este cu o clasa mai sus. Acesta este probabil primul premiu cu adevarat important care face dintr-un terminal Android unul consacrat si avem o presimtire ca vor mai urma multe distinctii de acest gen.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×