LG Lotus 2 va sosi in ianuarie 2010, dotat cu touchscreen frontal?

2.209 ori
<b>LG Lotus 2 va sosi in ianuarie 2010, dotat cu touchscreen frontal?</b>Desi nu i-am fi dat o viata lunga lui LG Lotus, se pare ca handsetul a avut atat de mult succes, incat este demn de un urmas, numit in mod previzibil LG Lotus 2. Terminalul va sosi pe piata americana prin intermediul operatorului Sprint la inceputul lui...

Desi nu i-am fi dat o viata lunga lui LG Lotus, se pare ca handsetul a avut atat de mult succes, incat este demn de un urmas, numit in mod previzibil LG Lotus 2. Terminalul va sosi pe piata americana prin intermediul operatorului Sprint la inceputul lui 2010.

Terminalul LG vine cu aceeasi forma patrata si aceeasi tastatura QWERTY a predecesorului sau, plus suport pentru carduri microSD de pana la 32 GB, in vreme ce primul Lotus suporta maxim 12 GB. Ecranul exterior este si el prezent la apel, dar de data aceasta se pare ca avem de-a face cu un touchscreen, desi nu suntem siguri cat de functional este un ecran de acest gen si cu o astfel de diagonala de mici dimensiuni.

Observam si o camera montata deasupra display-ului exterior, probabil pentru functia de videoconvorbiri. Pe cand si o lansare europeana a lui LG Lotus 2?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×