LG pregateste un smartphone Android cu procesor Snapdragon pentru 2010

2.984 ori
<b>LG pregateste un smartphone Android cu procesor Snapdragon pentru 2010</b>LG se pregateste sa intre in randul companiilor care lanseaza terminale Android bazate pe procesoare Snapdragon, anuntand ca va lansa un astfel de model in cel de-al doilea trimestru al anului viitor. Telefonul va debuta in Korea, dar din pacate...

LG se pregateste sa intre in randul companiilor care lanseaza terminale Android bazate pe procesoare Snapdragon, anuntand ca va lansa un astfel de model in cel de-al doilea trimestru al anului viitor.

Telefonul va debuta in Korea, dar din pacate specificatiile viitorului handset nu sunt cunoscute inca. Totusi, ceeea ce stim la aceasta ora este ca noul telefon va fi mai "matur" decat LG GW620 Eve, primul terminal Android al celor de la LG. Ne asteptam ca LG-ul ce va aparea in 2010 sa ofere suport pentru servicii de televiziune mobila, cel putin in cazul versiunii asiatice a handsetului.

Speram si ca acest model va fi lansat si pe alte continente decat cel asiatic, mai ales ca il vom putea considera un rival pe masura lui Sony Ericsson XPERIA X10 si Motorola Droid, de indata ce soseste in Europa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×