HTC Își Încearcă mâna cu propria sa experiență În stil Apple Store; Va reuși să atragă fanii?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.141 ori
<b>HTC Își Încearcă mâna cu propria sa experiență În stil Apple Store; Va reuși să atragă fanii?</b>Dacă în China am văzut un Android Store chiar lângă un Apple Store, ei bine se pare că modelul de business al celebrului creator de terminale iPhone și iPad este adoptat și de HTC. Sincer să fiu odată cu lansarea lui Windows 8 am aflat și că...

Dacă în China am văzut un Android Store chiar lângă un Apple Store, ei bine se pare că modelul de business al celebrului creator de terminale iPhone și iPad este adoptat și de HTC. Sincer să fiu odată cu lansarea lui Windows 8 am aflat și că există magazine Microsoft Store în SUA și ele nu arătau rău deloc, deci modelul Apple e urmat de mulți... și înțeles de puțini.

Magazinele celor de la Apple sunt adevărate obiective turistice și locuri de pelerinaj pentru unii, deci e greu să atingi acest statut. HTC încearcă să își creeze propriile spații de retail, sub branding propriu și cu o puternică identitate a companiei întrețesuta între cei 4 pereți. Observați și în imaginile din acest articole standuri cu căști Beats, acea nuanță de verde specifică HTC, plus foarte mult alb și minimalism.

Magazin HTC

Producătorul taiwanez de smartphone-uri își încearcă norocul cu această strategie, inaugurând primul sau magazin HTC în Hamburg, Germania. Avem de-a face de fapt cu un magazin în magazin, zona HTC aflându-se de fapt într-un magazin de produse electronice mai mare. Samsung a încercat formula "magazin în magazin" în Marea Britanie și le-a ieșit destul de bine. Costul aici e mai scăzut decât deschiderea unei filiale proprii și aduce și un plus de vizibilitate pentru brand.

HTC a promis că acest trend se va răspândi la nivel global, dar oare cât de atractiv e un magazin HTC când practic compania îți prezintă în jur de 5-7 telefoane și nici o tabletă nouă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×