Funcțiile lui Windows Phone 7.8 În sfârșit dezvăluite; Iată ce veți primi pe Lumia 800 și 900!

2.260 ori
<b>Funcțiile lui Windows Phone 7.8 În sfârșit dezvăluite; Iată ce veți primi pe Lumia 800 și 900!</b>E bizar că deși Windows Phone 8 a fost lansat deja de săptămâni bune, împreună cu promisiunea că utilizatorii WP 7.5 Mango vor primi pe unele terminale actualizarea WP 7.8 drept consolare, nu știm exact ce funcții aduce acest update. Dacă...

E bizar că deși Windows Phone 8 a fost lansat deja de săptămâni bune, împreună cu promisiunea că utilizatorii WP 7.5 Mango vor primi pe unele terminale actualizarea WP 7.8 drept consolare, nu știm exact ce funcții aduce acest update. Dacă despre Windows Phone 8 v-am prezentat tot ce era de știut aici, versiunea 7.8 a rămas un mister până azi.

Până acum știam doar că acest release va aduce 3 noi formaturi de tile-uri: mic, mediu și wide. Se pare că și Nokia și Microsoft mai pregătesc câteva update-uri care vor urma după Windows Phone 7.8, iar vestea că suportul va continua pentru modelele Lumia de anul trecut și din acest an nu poate decât să ne încânte. Printre noutarile descoperite în platformă Windows Phone 7.8 care rula pe un Nokia Lumia 510 se număra un nou ecran de boot, care afișează noul logo Windows Phone, plus un nou ecran de Start (cele cu cele 3 tile-uri) și un nou design pentru aplicațiile de bază.

E vorba despre faptul că Xbox Games, Office și Store sunt actualizate, atât cât UI, cât și că logo-uri. Primim cu noul WP și 20 de culori pentru personalizarea platformei, un wallpaper live în lockscreen (Bing, care se actualizează dinamic) și setări avansate pentru configurarea rețelei pe modelele Nokia Lumia. Printre ele se număra redirecționarea apelului, apel în așteptare și opțiuni speciale pentru SMS. Vor exista și posibilități de editare a soneriilor, partajere de conținuturi fără DRM prin Bluetooth și transfer de contacte și partajare de upgrade-uri de aplicații.

Lucrurile încep să sune bine și pentru posesorii de terminale Mango OS!

Windows Phone 7.8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×