Iată când vor primi terminalele high end Sony actualizarea la Android 4.3 și 4.4

2.003 ori
<b>Iată când vor primi terminalele high end Sony actualizarea la Android 4.3 și 4.4</b>Cu o săptămână în urma Google anunța sosirea lui Android 4.4 KitKat și la scurt timp după companii că Samsung, HTC și Motorola făceau publice perioadele când vor oferi actualizarea la acest OS. Acum e rândul celor de la Sony să publice...

Cu o săptămână în urma Google anunța sosirea lui Android 4.4 KitKat și la scurt timp după companii că Samsung, HTC și Motorola făceau publice perioadele când vor oferi actualizarea la acest OS. Acum e rândul celor de la Sony să publice astfel de informații.

în primul rând există încă terminale care vor fi actualizate la Android 4.3 în prima fază, printre care și Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia SP, Xperia Z1 și Xperia Z Ultra. Pe aceste modele Android 4.3 va sosi luna viitoare, iar modele ca Xperia T, Xperia TX și Xperia V vor sări de la Android 4.1 la 4.3 tot luna viitoare.

în ce privește KitKat, el va sosi pe Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Tablet Z și Xperia Z Ultra, dar și pe Xperia Z1, fără ca Sony să precizeze o data exactă a lansării. Ca de obicei va conta și versiunea de operator a respectivului device și regiunea în care se afla terminalul. Sony nu sta neapărat rău la oferirea de actualizări, cel puțin nu la fel de rău că Samsung și HTC, cunoscute pentru întârzierile lor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×