HTC M7 Într-o nouă imagine de Înaltă rezoluție, totală diferită de ultima

1.550 ori
<b>HTC M7 Într-o nouă imagine de Înaltă rezoluție, totală diferită de ultima</b>Dacă în ultima imagine cu HTC M7, acest smartphone părea a avea o fațadă ce aducea cu un... spate de iPhone 5, într-o randare cu rezoluție ridicată apărută azi pe web vedem un cu totul alt design. Cei de la HTCSource.com au publicat în...

Dacă în ultima imagine cu HTC M7, acest smartphone părea a avea o fațadă ce aducea cu un... spate de iPhone 5, într-o randare cu rezoluție ridicată apărută azi pe web vedem un cu totul alt design. Cei de la HTCSource.com au publicat în premieră imaginea, iar sursa lor afirmă că ea a fost extrasă chiar din firmware-ul acestui telefon.

Se pare că între timp alte două surse ale site-ului ar fi confirmat că această imagine este cu adevărat cea a noului flagship HTC. în plus, ea se potrivește cu o scăpare de fotografie neclara cu M7, apărută în timpul lui CES 2013. Până și iconurile din interfața HTC Sense 5.0 și aranjarea lor se potrivesc cu capturile de ecran din noul Sense, care au ajuns și ele pe web cu puțin timp în urmă. Designul lui M7 pare familiar în acest caz, deoarece HTC pare a fi împrumutat elemente de la modelul 8X.

E bizar, deoarece am crezut că HTC va încerca să separe designul industrial al terminalelor sale Windows Phone de cele Android, dar încă o dată aceasta este doar o randare și nu o imagine 100% garantată drept reală. E bizara alegerea de butoane capacitive sub ecran, având în vedere că trendul e de a folosi butoane virtuale în Android, dar acestea ar arăta probabil ciudat sub zona dock din Sense UI. Credeți că imaginea e reală sau nu?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×