HTC M8 nu va dispune de un senzor pentru amprente digitale (zvon)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.060 ori
<b>HTC M8 nu va dispune de un senzor pentru amprente digitale (zvon)</b>Deși multe zvonuri afirmau faptul că următorul flagship al celor de la HTC va dispune de un senzor pentru amprente digitale, similar cu cel introdus pe modelul HTC One Max, se pare că acest lucru nu se va întâmpla. &nbsp; Un tweet venit de pe contul...

Deși multe zvonuri afirmau faptul că următorul flagship al celor de la HTC va dispune de un senzor pentru amprente digitale, similar cu cel introdus pe modelul HTC One Max, se pare că acest lucru nu se va întâmpla.

Un tweet venit de pe contul @HTCfamily.ru ne anunță că sunt câteva vești proaste despre noul HTC M8, și anume faptul că acesta nu va integra un senzor pentru amprente. Se aștepta ca acesta să fie integrat în butonul-logo HTC poziționat în partea de jos, dar acum nu va mai fi cazul.

HTC M8 nu va dispune de un senzor pentru amprente digitale

HTC M8 va dispune de un display de 5 inch, cu rezoluție 1920x1090 pixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2.3 GHz, 2 GB RAM și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. De asemenea, se pare că HTC M8 va integra o cameră foto de 5 ultrapixeli.

(@HTCfamily.ru a fost unul dintre primii dintre cei care au publicat imagini cu HTC One 2014).

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×