Un nou brevet pentru stylus Samsung ar putea oferi funcție de apelare, aderență mai bună

Autor:  | Publicat în:  Samsung 931 ori
<b>Un nou brevet pentru stylus Samsung ar putea oferi funcție de apelare, aderență mai bună</b>Se pare că nu doar Apple ajunge la știri prin brevetele sale, ci și Samsung, de această dată cu o proprietate intelectuală foarte interesantă. Samsung a primit brevetul pentru un nou tip de stylus digital, care include o modalitate de apelare...

Se pare că nu doar Apple ajunge la știri prin brevetele sale, ci și Samsung, de această dată cu o proprietate intelectuală foarte interesantă. Samsung a primit brevetul pentru un nou tip de stylus digital, care include o modalitate de apelare telefonică.

Aparent noul stylus ar putea realiza sau măcar porni apeluri telefonice, amintindu-ne de un stylus mai vechi de la un ASUS PadFone. De asemenea, Samsung va face acest S Pen să aibă o aderentă mai bună. Ar fi interesant ca de această dată să vedem stylusul devenind un soi de headset sau poate chiar un mic telefon de sine stătător.

Un nou brevet pentru stylus Samsung ar putea oferi funcție de apelare, aderenta mai bună

Documentele oficiale arata că stylusul integrează un difuzor, un modul de transmisie/recepție, un microfon și o fereastră specială pentru difuzor. Producătorul sud coreean dorește și să crească aderenta acestui accesoriu, mărind zona de contact. Astfel primim o extensie a acestui S Pen și o creștere a aderenței.

Trebuie să recunosc că ultimul Note nu a adus o evoluție prea mare a lui S Pen față de Note 2, deci e cazul să vedem ceva deosebit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×