Syberia Review (Android/Evolio X8): un clasic nemuritor, un adventure perfect (Video)

1.350 ori
<b>Syberia Review (Android/Evolio X8): un clasic nemuritor, un adventure perfect (Video)</b>în ultima săptămână am avut privilegiul de a juca jocul Syberia pe tableta Evolio X8, acest titlu de tip adventure rulând excelent pe terminalul celor de la Evolio. Jocul este un clasic, apărut pe PC în 2002 și rămas în memoria tuturor celor...

în ultima săptămână am avut privilegiul de a juca jocul Syberia pe tableta Evolio X8, acest titlu de tip adventure rulând excelent pe terminalul celor de la Evolio. Jocul este un clasic, apărut pe PC în 2002 și rămas în memoria tuturor celor care l-au jucat.

El costă 5 dolari în Google Play Store și va pune în pielea lui Kate Walker, o avocată care sosește în Alpii Francezi pentru a reglementa o tranzacție de cumpărare a unei fabrici de jucării. Aventura se complica și eroina noastră ajunge în Rusia apoi Syberia, în tot soiul de orașe muncitorești și pline de invenții și roboței numiți automaton.

Syberia Review (Android/Evolio X8): un clasic nemuritor, un adventure perfect (Video)

Jocul este unul de tip point and click, în acest caz point and touch, iar controlul implica pur și simplu dublă apăsare pe ecran pentru a alerga și apăsarea pe obiecte pentru a interacționa cu ele. Veți avea parte de secvențe cinematice lungi, de explorarea unui mediu vast și de cel puțin 4 ore de gameplay, dacă nu și mai mult.

Syberia Review (Android/Evolio X8): un clasic nemuritor, un adventure perfect (Video)​

Veți folosi cheițe, rotițe, statuete, jucării, hârtii și cărți pentru a rezolva puzzle-uri din ce în ce mai complicate. Syberia iese în evidență prin actori vocali fantastici, o atmofera steampunk superbă și o poveste genială. Din păcate această versiune a jocului are autosave activat automat, astfel că nu puteți rejuca vreun capitol dorit ci rămâneți doar la ultima încăpere în care ați intrat.

Există și buguri, din păcate și jocul se blochează uneori, dar asta nu face jocul mai puțin fascinant. îi dăm o notă binemeritată de 10 din 10 și rețineți că tableta Evolio X8 pe care am jucat jocul poate fi câștigată la un concurs Mobilissimo.ro. Jocul se descarcă de aici.

Evolio X8 Fusion prețuri actualizate:

Syberia Android Review

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×