Nokia Lumia 630 apare Într-o primă imagine randată; acesta vine cu butoane Windows on-screen

950 ori
<b>Nokia Lumia 630 apare Într-o primă imagine randată; acesta vine cu butoane Windows on-screen</b>Deși marea majoritate din media se concentrează în special pe lansarea primului terminal cu Android al finlandezilor, se pare că anul acesta la MWC vom vedea și noi produse din gama de smartphone-uri Lumia. &nbsp; Recent, contul de twitter @evleaks a...

Deși marea majoritate din media se concentrează în special pe lansarea primului terminal cu Android al finlandezilor, se pare că anul acesta la MWC vom vedea și noi produse din gama de smartphone-uri Lumia.

Recent, contul de twitter @evleaks a postat o primă fotografie ce dezvăluie un nou terminal Windows Phone 8.1, și anume Nokia Lumia 630. Se presupune că acesta va integra un display de 3.8 inch cu rezoluție 800x480 pixeli, o cameră de 5 megapixeli pe spate și o cameră frontală VGA.

Din punct de vedere al specificațiilor, se pare că Nokia Lumia 630 va fi un device de tip entry-level care s-ar putea vinde la fel de bine ca și popularul Lumia 520. Așteptăm noi detalii despre acest device în următoarele zile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×