Produse evoMAG.ro

HTC Magic, in sfarsit are Sens(e)!

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.197 ori
<b>HTC Magic, in sfarsit are Sens(e)!</b>Posesorii de HTC Magic, asteapta acest update, din momentul in care a aparut HTC Hero pe piata, Hero fiind primul telefon al taiwanezilor care a integrat interfata Sense. Updateul "ROM V. 3.05.401.3" lansat azi de cei de la HTC, poate fi descarcat de...

Posesorii de HTC Magic asteapta acest update, din momentul in care a aparut HTC Hero pe piata, Hero fiind primul telefon al taiwanezilor care a integrat interfata Sense.


Updateul "ROM V. 3.05.401.3"
lansat azi de cei de la HTC, poate fi descarcat de aici, instructiuni privind procedura de update o puteti afla din aceeasi sursa, sau de pe forumul dedicat terminalului, pe HTC-Club.ro.

Cum am sugerat si in titlu, "HTC Magic, in sfarsit are Sens(e)" (sa si-l cumparati binenteles :) ), mai ales ca pretul acestuia este unul acceptabil pentru un smartphone, desi poate parea prohibitiv pentru unii la 1.500 RON. Pacat ca promotia Vodafone s-a sfarsit, intrucat pretul acestui terminal era setat la doar 119 €!

Daca totusi vi-l permiteti, cu siguranta veti dispune de unul din cele mai frumoaste telefoane lansate de HTC pana in acest moment.

Update: Atentie! Acord un premiu de 100 RON, pentru cel care realizeaza primul o prezentare video cu noua interfata a HTC Magic si imi trimite mail pe adresa mobilissimo[a]gmail.com! Oferta valabila pana maine (30 ianuarie) la ora 20:00!

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×