HTC Magic, in sfarsit are Sens(e)!

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.305 ori
<b>HTC Magic, in sfarsit are Sens(e)!</b>Posesorii de HTC Magic, asteapta acest update, din momentul in care a aparut HTC Hero pe piata, Hero fiind primul telefon al taiwanezilor care a integrat interfata Sense. Updateul "ROM V. 3.05.401.3" lansat azi de cei de la HTC, poate fi descarcat de...

Posesorii de HTC Magic asteapta acest update, din momentul in care a aparut HTC Hero pe piata, Hero fiind primul telefon al taiwanezilor care a integrat interfata Sense.


Updateul "ROM V. 3.05.401.3"
lansat azi de cei de la HTC, poate fi descarcat de aici, instructiuni privind procedura de update o puteti afla din aceeasi sursa, sau de pe forumul dedicat terminalului, pe HTC-Club.ro.

Cum am sugerat si in titlu, "HTC Magic, in sfarsit are Sens(e)" (sa si-l cumparati binenteles :) ), mai ales ca pretul acestuia este unul acceptabil pentru un smartphone, desi poate parea prohibitiv pentru unii la 1.500 RON. Pacat ca promotia Vodafone s-a sfarsit, intrucat pretul acestui terminal era setat la doar 119 €!

Daca totusi vi-l permiteti, cu siguranta veti dispune de unul din cele mai frumoaste telefoane lansate de HTC pana in acest moment.

Update: Atentie! Acord un premiu de 100 RON, pentru cel care realizeaza primul o prezentare video cu noua interfata a HTC Magic si imi trimite mail pe adresa mobilissimo[a]gmail.com! Oferta valabila pana maine (30 ianuarie) la ora 20:00!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×