Utilizatorul unui Apple iPhone trece la Nokia N97 mini... concluziile aici!

3.633 ori
<b>Utilizatorul unui Apple iPhone trece la Nokia N97 mini... concluziile aici!</b>Cei de la Allaboutsymbian.com au avut o provocare interesanta pentru Matt Radford, editor Allaboutiphone.com, acesta fiind nevoit sa foloseasca un Nokia N97 mini timp de cateva saptamani, in locul iPhone-ului sau. In trecut, Matt fusese utilizator inrait...

Cei de la Allaboutsymbian.com au avut o provocare interesanta pentru Matt Radford, editor Allaboutiphone.com, acesta fiind nevoit sa foloseasca un Nokia N97 mini timp de cateva saptamani, in locul iPhone-ului sau. In trecut, Matt fusese utilizator inrait de Nokia N70, care ruleaza Symbian S60 2nd Edition.

Intoarcerea lui Matt la Symbian, de aceasta data cu suport touch nu reprezinta un soc tehnologic prea mare, mai ales daca avem in vedere activitatile pe care redactorul le face de obicei pe handsetul sau. Acestea sunt: trimiterea de mesaje text, apelarea, email, fotografii, utilizarea calendarului si a memento-urilor, navigarea pe web, ascultarea muzicii, utilizarea lui Twitter si a feedurilor RSS.

Primul contact cu Nokia N97 mini al lui Matt a fost de bun augur, el apreciind soliditatea terminalului si calitatea ecranului de pe acest handset. Din pacate, telefonul s-a dovedit destul de "alunecos", fostul posesor de iPhone scapandu-l pe jos de cateva ori. Un fapt interesant de mentionat este acela ca Matt, desi beneficia de tastatura fizica a lui N97, nu a reusit sa tasteze mai rapid decat pe cea de pe iPhone.

Utilizatorul unui Apple iPhone trece la Nokia N97 mini... concluziile aici!

Printre cele mai apreciate functii de pe terminalul Nokia a fost camera, care, spre deosebire de cea de pe iPhone, beneficiaza de un blitz si de numeroase optiuni si setari. La capitolul navigare web, Matt a suferit, ducand dorul multi-touch-ului, dar Nokia N97 mini s-a descurcat OK, desi browserul sau e inca departe de Safari Mobile.

Per total, experienta a fost una placuta pentru posesorul de iPhone, dar acesta a ramas cu senzatia ca Symbian poate mai mult, la capitolul touch... Avand in vedere ca testul a fost facut de cei de la Allaboutsymbian.com (site pro Symbian), rezultatul experimentului poate fi partinitor, am fi curiosi insa cum ar reationa intr-o astfel de situatie Adrian Boioglu, unul din cei mai cunoscuti fani ai Apple de la noi din tara, posesor de iPhone :)

Impresiile lui Matt Radford le aflati din clipul de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×