iPhone SDK 3.2 Beta disponibil acum pentru developeri!

Autor:  | Publicat în:  Apple 931 ori
<b>iPhone SDK 3.2 Beta disponibil acum pentru developeri!</b>Ca o coincidenta si ca o dovada a faptului ca Apple iPad chiar ruleaza iPhone OS 3.2, Apple tocmai a anuntat lansarea lui iPhone SDK 3.2 beta. Acesta permite developerilor iPhone care fac parte din programul Standard sau Enterprise sa participe la...

Ca o coincidenta si ca o dovada a faptului ca Apple iPad chiar ruleaza iPhone OS 3.2, Apple tocmai a anuntat lansarea lui iPhone SDK 3.2 beta. Acesta permite developerilor iPhone care fac parte din programul Standard sau Enterprise sa participe la dezvoltarea noilor aplicatii pentru Apple iPad.

iPhone Dev Center va furniza developerilor uneltele software necesare, cum ar fi: iPad Programming Guide, iPad Human Interface Guidlines, Preparing Universal Applications si codul sample. Deocamdata, developerii vor crea aplicatii pentru Apple iPad, dar de indata ce iPhone OS 3.2 va sosi pe iPhone, aceste softuri vor fi disponibile prin App Store si pe telefon.

Cum ramane cu multitasking-ul promis si cu noile notificari? Probabil in iPhone OS 4.0...

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×