HTC Obsession (HTC Diamond3), acum in imagini de inalta rezolutie

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.261 ori
<b>HTC Obsession (HTC Diamond3), acum in imagini de inalta rezolutie</b>HTC Obsession a fost recent scapat pe web intr-o serie de imagini mai clare decat cele care l-au facut popular initial. Trebuie sa aflati ca faima acestui handset (cunoscut si drept HTC Diamond3) vine din faptul ca el este unul dintre primele terminale ce...

HTC Obsession a fost recent scapat pe web intr-o serie de imagini mai clare decat cele care l-au facut popular initial. Trebuie sa aflati ca faima acestui handset (cunoscut si drept HTC Diamond3) vine din faptul ca el este unul dintre primele terminale ce vor rula Windows Mobile 7.

Avem de-a face cu un "monstru multimedia", dotat cu un procesor de 1 GHz, suport pentru captura video HD si o camera de 5 megapixeli. In vreme ce olandezii de la gsmhelpdesk.nl, care au descoperit aceste imagini se intreaba daca ele sunt autentice, noi trebuie sa mentionam ca pozele ne par foarte familiare, ele reprezentand un concept de pe site-ul www.concept-phones.com.

Revenind la Obsession, noul HTC masoara 112 x 56 x 11.7 mm, vine cu slot pentru carduri de memorie, player audio/video si suport pentru cele mai rapide tipuri de conectivitate la care va puteti gandi. Sa fie oare acest model anuntat oficial la Mobile World Congress 2010, de luna viitoare?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×