Marii producători de smartphone-uri vor lansa modele cu sisteme de răcire performante până la final de an

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.074 ori
<b>Marii producători de smartphone-uri vor lansa modele cu sisteme de răcire performante până la final de an</b>Cu ceva timp în urmă vă informam că producătorul asiatic de telefoane NEC a lansat un smartphone cu sistem de răcire special. Ei bine, se pare că și alte companii vor urma aceeași direcție și vom vedea noi handseturi cu același sistem până...

Cu ceva timp în urmă vă informam că producătorul asiatic de telefoane NEC a lansat un smartphone cu sistem de răcire special. Ei bine, se pare că și alte companii vor urma aceeași direcție și vom vedea noi handseturi cu același sistem până la final de an.

Companii nominalizate în raportul cu privire la această tehnologie sunt Apple, Samsung și HTC, care și-au exprimat interesul cu privire la nolie modalități de răcire a diverselor componente. Trimestrul 4 este citat de surse când vine vorba de lansarea de astfel de modele. Mai multă putere de procesare înseamnă și componente care se încing și crește și nevoia de disipare a căldurii.

Medas X06E, terminalul NEC menționat anterior vine cu sistem de răcire cu lichid, un ecran OLED HD de 4.7 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad core de 1.7 GHz și Android rept OS. Metoda convențională de răcire pe bază de grafit și folie nu mai este destul de eficientă pentru a disipa căldura și mai ales pe modelele 4G temperaturile ajung foarte ridicate. Sa sperăm ca aceasta inovatie nu va creste prea mult grosimea terminalelor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×