MWC 2014: Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ hands on preview - tableta multimode cu kickstand integrat (Video)

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 990 ori
<b>MWC 2014: Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ hands on preview - tableta multimode cu kickstand integrat (Video)</b>Proaspătul posesor al companiei Motorola, Lenovo a venit la MWC 2014 cu o nouă tabletă&nbsp;din seria Yoga. Este vorba despre modelul Lenovo Yoga Tablet 10 HD+, care primește un hands on preview pe scurt mai jos. &nbsp; Acest produs se remarcă...

Proaspătul posesor al companiei Motorola, Lenovo a venit la MWC 2014 cu o nouă tabletă din seria Yoga. Este vorba despre modelul Lenovo Yoga Tablet 10 HD+, care primește un hands on preview pe scurt mai jos.

Acest produs se remarcă printr-o baterie cu capacitate crescută, de 9000 mAh. Producătorul promite 18 ore de funcționare pe baza acestei baterii. Tableta măsoară 8.1 mm în grosime și integrează o parte tubulară în zona inferioară (în landscape), care îi permite să fie ținută mai bine în mâna atunci când citiți cărți.

Lenovo Yoga Tablet 10 HD+

Avem parte și de un kickstand în spate, cu care fixăm acest device într-o poziție ideală pentru vizualizarea de filme. Există și un unghi ideal pentru web browsing și pentru scrierea pe tastatura virtuală. Noul venit ajunge în magazine în aprilie și are dotări ce includ 2 GB RAM, 16/32 GB memorie internă, difuzoare stereo și o cameră de 8 megapixeli în spate.

El rulează Android 4.3 JB pe baza unui procesor Snapdragon quad core de 1.6 GHz.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×